Fleet services
Till hertz.se

Beställning

1Beställ en bil

När du beställer din hyrbil får du välja mellan våra bilmodeller, uthämtningskontor och hur många kilometer du vill ha inkluderade i priset. Fyll i vårt formulär så hör vi av oss med exakt prisuppgift och bekräftar bokningen. Önskar du hyra minst 10 bilar i 9 månader eller mer, har du även möjlighet att via vår samarbetspartner Bilreda, sluta ett avtal om komplett biladministration som ger dig lägre kostnader, frigör tid och effektiviserar administrationen av hela din vagnpark.

2Bokningsbekräftelse

Bokningsbekräftelsen skickas per mail när din beställning är slutförd. På den finner du ditt reservationsnummer, vald bilmodell, datum , tid och plats för upphämtning. Naturligtvis kommer du även att se prisuppgifterna för din månadshyra.

3Upphämtning av bil

Upphämtning av hyrbilen kan ske endast av hyrestagaren vilkens namn är angivet på bokningsbekräftelsen. Medtag giltigt körkort och om du har ett utländskt körkort behöver du även styrka din identitet med ett giltigt id-kort eller pass. Det kommer att göras en reservation på kreditkortet på månadsbeloppet plus ett procentuellt påslag. Det måste vara hyrestagarens kreditkort och det kan göras en kreditkontroll i samband med upphämtningen. Hyresavtalet signeras efter genomgång med uthyraren och nyckeln lämnas över.

4Månadskvitto

Kvitto kommer att skickas per mail efter varje månad (30 dagar) med din fasta månadskostnad. Sträcker sig din hyra längre än en månad, kommer ett nytt avtal att utställas efter varje 30 dagars period. Vid den tidpunkten kommer även ett nytt belopp att reserveras på samma kort som använts vid uthyrningen, för att täcka den kommande månaden.

5Återlämning av hyrbil

Återlämna hyrbilen tankad, och tvättad. Kontrollera att du inte har några personliga tillhörigheter kvar i bilen. Vid återlämning av bilen kommer det att göras en skadekontroll av personal. Även kilometerställning och bränsle nivå kommer att registreras.

6Slutkvitto

När hyrbilen är återlämnad och ditt hyresavtal avslutat får du ditt slutkvitto, även det per mail. Det kan komma att inkludera ev överkilometer och/eller bränsle kostnader om bilen inte återlämnades fulltankad.